» Ми плануємо закупити близько 80 габаритно-вагових комплексів, - міністр інфраструктури

Ми плануємо закупити близько 80 габаритно-вагових комплексів, - міністр інфраструктури

Автор: admin2 от 24-11-2016, 09:39
 (голосів: 0)

Ми плануємо закупити близько 80 габаритно-вагових комплексів, - міністр інфраструктуриЦьогоріч заплановано закупити близько 80 сучасних габаритно-вагових комплексів, які зможуть працювати на українських дорогах за будь-яких погодних умов. Цього тижня вже буде оголошено тендер на їх закупівлю через систему Prozorro. Про це розповів міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час візиту на Львівщину у середу, 23 листопада.

"На сьогодні в Україні загалом налічується 27 габаритно-вагових комплексів. Плануємо закупити ще близько 80. Тендерні процедури, сподіваюсь, завершимо у грудні. І таким чином вже весною матиме понад 100 ГВК. Це дасть можливість забезпечити нові методи контролю на українських дорогах, - розповів міністр інфраструктури. - Зараз також працюємо над тим, аби комплекси давали можливість не лише зважувати автомобілі, а й контролювати їх на швидкість в автоматичному режимі, виявляючи порушників".

Нагадаємо, у рамках візиту у нашу область міністр інфраструктури України зокрема, ознайомився із перебігом ремонтних робіт на автомобільній дорозі Львів – Пустомити – Меденичі та Судова Вишня – Яворів – Рава-Руська.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua