» Соціальний захист населення » Про надання у 2017 році пільг та субсидій на тверде паливо

Про надання у 2017 році пільг та субсидій на тверде паливо

Автор: admin2 от 2-03-2017, 14:12
 (голосів: 1)

Про надання у 2017 році пільг та субсидій на тверде паливоУ 2017 році для надання пільг і житлових субсидій жителям району на придбання твердого палива і скрапленого газу за рахунок субвенції з державного бюджету застосовуються граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу, які затверджені постановою КМУ від 08.08.2016р. №540 «Деякі питання надання пільг і житлових субсидій населенню на придбання твердого палива і скрапленого газу», проіндексовані на індекс споживчих цін на рівні 108,1

 

 

Граничні показники вартості твердого палива і скрапленого газу для надання у 2017 році пільг і житлових субсидій готівкою:

Граничний показник вартості

твердого палива,

гривень за одну тонну

скрапленого газу,

гривень за один балон

2162,00

216,20

 

Надання пільг на придбання твердого палива готівкою жителям району здійснюється на підставі списків, представлених сільськими, селищними радами.

Виплата коштів готівкою буде здійснюватись через поштові відділення за місцем проживання заявника.

 

Жителі району, які проживають в не газифікованих населених пунктах мають право на надання їм житлових субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу готівкою за наявності різниці між розміром плати за тверде паливо та скраплений газ у межах соціальних норм з урахуванням пільг і розміром обов»язкового відсотка платежу та за умови ненадання пільг.

Субсидія для відшкодування витрат для придбання твердого палива та скрапленого газу готівкою призначається за особистим зверненням громадян один раз в рік.

При цьому субсидія на оплату житлово-комунальних послуг (світло, вода) розраховується з місяця звернення.

Оскільки Державна Фіскальна Служба доходи за 2016 рік буде надавати тільки, починаючи з квітня 2017 року, призначення субсидій на тверде паливо та скраплений газ готівкою спеціалістами відділу субсидій буде проводитись з квітня 2017 року, а призначення субсидії на житлово- комунальні послуги для осіб, які звернулися за призначенням субсидії до квітня 2017 року буде перераховано з СІЧНЯ 2017 РОКУ.

Виплата коштів готівкою буде здійснюватись через Дрогобицьке відділення Ощадного банку шляхом зарахування коштів на особові рахунки заявників.

Звертаємо увагу, що з 1 травня 2016 року надаються або пільги або субсидія.

Крім цього, для учасників війни, сімей загиблого (померлого) ветерана війни, вчителів-пенсіонерів, медиків-пенсіонерів, пенсіонерів культури, бібліотекарів-пенсіонерів, багатодітних сімей пільги на тверде паливо надаються за умови, якщо середньомісячний сукупний дохід сім»ї пільговика за попередні 6 місяців перед місяцем звернення не перевищує розміру податкової соціальної пільги (2240 грн).

Пільги або субсидії на тверде паливо надаються за бажанням одержувача.

За додатковою інформацією звертатись в управління за адресою : м. Дрогобич, вул. 22 Січня,41 або

  • з питань надання пільг на тверде паливо готівкою кабінет № 2, тел. 3-89-71

  • з питань надання житлових субсидій готівкою – відділ субсидій, тел. 41-00-45

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua