» Соціальний захист населення » Комісія РДА розглянула 47 звернень громадян з питань субсидій

Комісія РДА розглянула 47 звернень громадян з питань субсидій

Автор: admin2 от 29-03-2018, 09:23
 (голосів: 0)

Комісія РДА розглянула 47 звернень громадян з питань субсидій28 березня відбулось засідання комісії з розгляду заяв громадян щодо надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово–комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового та палива. Було розглянуто 47 звернень громадян.

Для сорока п'яти домогосподарств визначили кількість осіб з числа зареєстрованих для розрахунку субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, які фактично не проживають у житловому будинку (приміщенні), що підтверджується відповідними документами і обсяг споживання комунальних послуг вимірюється індивідуальними засобами обліку.

Також прийнято рішення про призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період 2018-2019р.р. одному індивідуальному забудовнику, будинок якого не прийнятий в експлуатацію.

Вирішено призначити субсидію для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на опалювальний період 2018-2019р.р на понаднормову площу житла для одного домогосподарства.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua