» Соціальний захист населення » Вітання з Днем соціального працівника

Вітання з Днем соціального працівника

Автор: admin1 от 1-11-2018, 10:12
 (голосів: 0)

Вітання з Днем соціального працівникаУ першу неділю листопада країна вшановує працівників соціальної сфери – людей на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. До чисельної армії таких працівників належать працівники управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької РДА. Тисячі людей  відчувають Вашу турботу, увагу і доброзичливість, бо Ви щодня допомагаєте їм справлятися з нелегкими життєвими обставинами і тим самим реалізуєте активну соціальну політику держави.

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. 
Щиро дякую Вам за сумлінну працю і вірю: ми з Вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб мешканці Дрогобицького району мали належні їм соціальні гарантії. 
Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це Вам шана і повага в народі. 
Переконанана, що нам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує. 
Отож, зичу Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення. 
Нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини. 

 

Начальник управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької райдержадміністрації Галина Чапля

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua