» Соціальний захист населення » За ініціативи дружини Президента України стартував проєкт щодо обговорення актуальних питань безбар`єрності

За ініціативи дружини Президента України стартував проєкт щодо обговорення актуальних питань безбар`єрності

Автор: admin2 от 14-07-2020, 11:14
 (голосів: 0)

Під час карантину мільйони людей отримали досвід повної або часткової ізоляції. Ми всі відчули бар’єри. По суті, навіть не усвідомлюючи цього, ми всі одночасно взяли участь у соціальному експерименті: як в нашому суспільстві жити людям з обмеженою мобільністю, ментальними та фізичними відмінностями. Для більшості з нас це – не назавжди,але поруч є люди, для яких ці бар’єри не зникнуть ніколи. Сотні тисяч українців постійно живуть за бар’єрами, які нині відчули всі.

Мета проєкту - зрозуміти, з якими саме бар`єрами ми найчастіше стикаємося.

Для цього на сайті bf.gov.ua стартувало всеукраїнське онлайн-опитування, яке триватиме два місяці. Опитувальник містить сім важливих запитань, що стосуються фізичних і психологічних бар`єрів, пов`язаних із культурними та віковими особливостями. Відповіді допоможуть визначити, які саме бар`єри вважаються найбільш значними, а надалі - розробити план дій для їх усунення.

Будь які бар`єри можна усунути або зрушити, але спочатку їх необхідно усвідомити.

Запрошуємо до участі в онлайн-опитуванні «Велика розмова про безбар`єрність», розміщеному на сайті https://diia.gov.ua/barrierfree/uk/poll-start.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua