» Соціальний захист населення » Ще раз про відшкодування послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»

Ще раз про відшкодування послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»

Автор: admin2 от 4-12-2020, 13:44
 (голосів: 0)

Ще раз про відшкодування послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня»Постановою Кабінету Міністрів України № 897 від 30.09.2020р. внесено зміни до Порядку відшкодування послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня».

Відповідно до внесених змін за жовтень місяць відшкодування послуги з догляду за дитиною «муніципальна няня» здійснюється лише за умови підтвердження протягом жовтня свого права на отримання компенсації відповідно до затверджених змін, шляхом подання до управління соціального захисту відповідних документів.

У разі непідтвердження права на отримання компенсації виплата послуги «муніципальна няня» припиняється, починаючи з жовтня місяця.

Звертаємо увагу, що компенсація послуги «муніципальна няня» надається за умови зайнятості кожного з батьків, за винятком осіб, які здійснюють догляд за дитиною з інвалідністю.

Тому всім жителям району, які не подали у жовтні відповідних документів щодо поновлення свого права на отримання послуги «муніципальна няня», виплата компенсації з жовтня припинена.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua