» Соціальний захист населення » Кабінет Міністрів України ухвалив постанову “Про збільшення розмірів щорічної грошової допомоги до травня деяким категоріям громадян”

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову “Про збільшення розмірів щорічної грошової допомоги до травня деяким категоріям громадян”

Автор: admin2 от 11-05-2016, 16:26
 (голосів: 0)

Кабінет Міністрів України  ухвалив постанову  “Про  збільшення  розмірів щорічної грошової допомоги до  травня деяким категоріям громадян”Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що Кабінет Міністрів України ухвалив постанову “Про збільшення розмірів щорічної грошової допомоги до травня деяким категоріям громадян”

Постановою передбачене підвищення розміру виплати щорічної разової грошової допомоги до 5 травня:

- членам сімей загиблих і дружинам (чоловікам) померлих інвалідів війни, дружинам (чоловікам) померлих учасників бойових дій, учасників війни і жертв нацистських переслідувань, визнаних за життя інвалідами від загального захворювання, трудового каліцтва та з інших причин, які не одружилися вдруге, до 500 грн. (попередній розмір 465 грн.);

- учасникам війни та колишнім в’язням концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, особам, які були насильно вивезені на примусові роботи, дітям партизанів, підпільників, інших учасників боротьби з націонал–соціалістським режимом у тилу ворога до 400 грн. (попередній розмір 170 грн.)

Зазначене підвищення розмірів грошової допомоги до 5 травня торкнеться 1970 жителів району, з них 1784 учасники війни отримають доплату в розмірі по 230 грн. та 186 членів сімей загиблих ветеранів війни отримають доплату по 35 грн. кожному.

Загальна сума доплати становитиме 416,8 тис. грн.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua