» Туризм » Туристично-рекреаційний потенціал Львівщини презентували у Вірменії

Туристично-рекреаційний потенціал Львівщини презентували у Вірменії

Автор: admin1 от 9-06-2017, 14:05
 (голосів: 0)

Туристично-рекреаційний потенціал Львівщини презентували у ВірменіїДелегація Львівщини у складі представників управління туризму та курортів Львівської ОДА, авіакомпанії МАУ та туристичного бізнесу відвідала Республіку Вірменію з ознайомчим туром.
Львівські туроператори презентували туристичні пакети Львівщинт за різними напрямками туризму. Особливу увагу приділили медичному туризму, а саме бальнеологічним курортам області. Також, вірменських туроператорів зацікавили місця вірменської спадщини, сторони розглядали варіанти поєднання різних видів туризму з програмою їх відвідування. Українським туристам також пропонуватимуть пакети духовного та активного туризму і розглянули можливості розробки турів з поєднанням відпочинку у Грузії.
На бізнес зустрічі присутні висловили готовність залучати на Львівщину новий потік туристів із Вірменії. Сторони обмінялися контактами та домовились про двосторонню співпрацю.
Зазначимо, приймаючою стороною української делегації виступив Державний комітет по туризму при уряді Республіки Вірменія, який забезпечив ознайомчу програму для учасників туру, а також організував бізнес зустрічі з зацікавленими компаніями та організаціями, представленими на туристичному ринку Вірменії. Організатором рекламного туру є авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» за підтримки посольства Вірменії в Україні і посла Андраніка Манукяна.
Нагадаємо, у жовтні 2016 року керівники провідних вірменських ЗМІ ознайомились із туристичним потенціалом Львівщини.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua