» Туризм » В області розробили понад 50 шляхів для активного туризму

В області розробили понад 50 шляхів для активного туризму

Автор: admin1 от 12-03-2018, 15:04
 (голосів: 0)

В області розробили понад 50 шляхів для активного туризмуДля поціновувачів активного відпочинку на Львівщині розробили 57 шляхів активного туризму, значна частина яких потребує відновлення ознакування. З них 21 – екологічні стежки, 19 - пішохідні та 16 - велосипедні.
Також, як зазначили в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА подано пропозиції для ознакування понад 80 туристичних маршрутів. Відтак, спільно із експерним середовищем з активного туризму, національними та регіональними природніми парками, райдержадміністраціями та об’єднаними територіальними громадами цьогоріч заплановано створити мережу шляхів активного туризму.
Окрім цього, значну увагу приділять питанню популяризації області як напрямку для активного відпочинку за допомогою сучасних цифрових технологій.
Нагадаємо, торік в області ознакували чотири туристичні шляхи. Це пішохідний шлях «До головного осередку пропаганди ОУН і УПА», «Росохацькі полонини», лижний шлях «На гору Ільза», автомобільний туристичний шлях «Львів-Броди». Також в межах розвитку туристичної інфраструктури області управління розробило інтерактивну карту та облаштувало 121 пікнік-локацію.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua