» Фінанси » Казначейство запрошує бюджетні організації до електронних розрахунків

Казначейство запрошує бюджетні організації до електронних розрахунків

Автор: admin2 от 31-08-2015, 14:20
 (голосів: 1)

Казначейство запрошує бюджетні організації до електронних розрахунківДрогобицьке управління Державної казначейської служби України Львівської області повідомляє про можливість здійснення розрахунково-касового обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів шляхом дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу „Клієнт Казначейства – Казначейство”.

Метою системи є спрощення та оптимізація взаємодії розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів з органами казначейської служби України, впровадження надійних засобів електронного формату обслуговування клієнтів з використанням електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій.

Детальну інформацію щодо дорожньої карти підключення до вищезазначеної системи, про технічні вимоги до клієнтської частини програмного комплексу в системі дистанційного обслуговування клієнтів розміщена на веб-сторінці сайту Державної казначейської служби України в рубриці „Електронні сервіси”.

Крім цього, інформацію щодо дистанційного обслуговування клієнтів з використанням програмно-технічного комплексу „Клієнт Казначейства – Казначейство” можна отримати у Дрогобицькому УДКСУ за тел.(244) 2-32-11, 2-13-59.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua