» Сільське господарство » Аграрії області отримують пільгові кредити на реалізацію бізнес-планів

Аграрії області отримують пільгові кредити на реалізацію бізнес-планів

Автор: admin2 от 6-11-2018, 17:41
 (голосів: 0)

Аграрії області отримують пільгові кредити на реалізацію бізнес-планівУ межах Комплексної програми підтримки та розвитку агропромислового виробництва Львівської області на 2016-2020 роки здійснюється фінансова підтримка суб’єктів господарювання агропромислового комплексу на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів.  

У 2018 році за цим напрямом виділено 12,9 млн грн, з яких профінансували 28 переможців бізнес-планів, що набули право на  одержання пільгових кредитів в сумі 10,6 млн грн.

 Кредитні ресурси спрямували на придбання обладнання для доїння кіз; самохідну та грунтообробну техніку; саджанці малини, суниці та лохини; племінних тварин, системи крапельного зрошення тощо.  

Слід відмітити, що цей напрям підтримки аграріїв є унікальною можливістю залучення дешевих фінансових ресурсів для реалізації своїх проектів, адже пільгове кредитування передбачає одну з найнижчих відсоткових ставок за користування кредитними коштами в Україні у розмірі 5% річних. Також передбачається можливість відстрочення повернення основної суми зобов’язання до одного року. На сьогоднішній день по цьому напрямі  доступно ще  3,2 млн грн.

Заявки та бізнес-плани подаються до Львівського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за адресою: м. Львів, вул. Пекарська, 95.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua