» Сільське господарство » Оператори пілотного електронного фермерського реєстру розпочинають інформаційну-роз’яснювальну роботу

Оператори пілотного електронного фермерського реєстру розпочинають інформаційну-роз’яснювальну роботу

Автор: admin2 от 31-01-2020, 15:22
 (голосів: 0)

Оператори пілотного електронного фермерського реєстру розпочинають інформаційну-роз’яснювальну роботуВідповідно до Указу Президента України від 08.11.2019 року № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» до 30 березня 2020 року має бути впроваджений пілотний електронний фермерський реєстр. Метою його є, зокрема, ідентифікація суб’єктів ринку, спрощення доступу до програм державної підтримки, банківського фінансування.

Проєкт реалізується за підтримки Світового банку та проєкту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні» на території Львівської, Волинської, Київської, Миколаївської, Одеської та Черкаської областей.

Відтак, в області сформовано групу операторів реєстру, до якого входять представники департаменту агропромислового розвитку, Львівського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств, Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) та Головного управління Держгеокадастру у Львівській області. Оператори здійснюватимуть виїзди в ОТГ та сільські ради, а також надаватимуть послуги в департаменті агропромислового розвитку.

Перший виїзд операторів реєстру відбудеться 4 лютого в Ходорівську міську об’єднану територіальну громаду Жидачівського району (м. Ходорів, вул. Грушевського, 29, Палац культури, 2-ий поверх) об 11:00 год, де проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу, а також допомагатимуть сільськогосподарським виробникам зареєструватись в аграрному реєстрі (https://ar.gov.ua/).

Департамент агропромислового розвитку запрошує всіх зацікавлених осіб.

Зазначимо, що для здійснення реєстрації в аграрному реєстрі юридичним та фізичним особам необхідною умовою є наявність електронного цифрового підпису керівника підприємства або належним чином уповноваженої особи.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua