» Сільське господарство » Кредити для аграріїв стануть дешевшими

Кредити для аграріїв стануть дешевшими

Автор: admin2 от 16-05-2016, 12:18
 (голосів: 0)

Кредити для аграріїв стануть дешевшимиДепартамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації розпочав роботу конкурсної комісії з визначення переліку суб’єктів господарювання агропромислового комплексу на участь у державній програмі "Фінансова підтримка заходів в агропромисловому комплексі  шляхом здешевлення кредитів".

Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Компенсація надається юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми власності та фізичним особам-підприємцям за нараховані і сплачені цього року відсотки за користування кредитами у розмірі 50 відсотків облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами.

Детальна інформація про перелік документів, які подаються на конкурс розміщення за посиланням:http://loda.gov.ua/upload/users_files/21/upload/budzhet/Ogoloshennya.doc

Варто нагадати, що для фінансової підтримки суб’єктів господарювання агропромислового комплексу Львівська область отримала 6,8 млн грн коштів державного бюджету.

Документи приймають у департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, просп. В.Чорновола, 57, 5 пов. (каб. № 55).

Телефони для довідок:  (032)235-58-71,  (032)252-85-90.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua