» Освіта » Тиждень англійської мови в Сторонянській школі

Тиждень англійської мови в Сторонянській школі

Автор: admin2 от 26-04-2016, 12:46
 (голосів: 1)

Тиждень англійської мови в Сторонянській школіУ зв'язку з оголошенням 2016 року Роком англійської мови в Україні в Сторонянській СЗШ І-ІІ ступенів з 18 до 22квітня проходив тиждень англійської мови. Вчителі провели низку виховних заходів, відкриті уроки, конкурси, вікторини, флеш-моб. Випущено стінгазети, листівки.

Г. Пушкар провела відкритий урок для батьків і вчителів у 2 класі на тему: "Тепер ти можеш… Узагальнення і систематизація вивченого матеріалу з теми “Pets and animals”. Учні вправно читали, писали, вели діалоги, з цікавістю переглядали відеозапис про домашнього улюбленця і самі розповідали про своїх улюбленців. А також повторили віршики про тварин, які були вивчені протягом розділу, розгадували загадки, кросворди. Цікаво були проведені фонетична розминка у вигляді казочки та фізкультхвилинка про тварин. Органічно увійти в іншомовну атмосферу допомагав іграшковий герой Смайлик, який поліпшував настрій та у вигляді гри вів діалог з школярами, що дуже їм подобається та підвищує інтерес до вивчення англійської мови.
О. Герляк провела позакласний захід, присвячений чотирьохсотліттю від дня смерті Вільяма Шекспіра. Учні розповіли біографію письменника, про театр Шекспіра, про цікаві випадки із його життя, читали сонети (в оригіналі і перекладі).
В.Фаєк провела свято, в якому учні розповідали про Великобританію, її географічне положення, клімат, природу, свята і традиції, промисловість, історію прапора, а також про столицю Лондон, яке є одним з найгарніших міст у світі. 

Тиждень англійської мови в Сторонянській школі

Тиждень англійської мови в Сторонянській школі


Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua