» Охорона здоров'я » До кінця травня виміряти артеріальний тиск можна в медичних та державних установах

До кінця травня виміряти артеріальний тиск можна в медичних та державних установах

Автор: admin1 от 16-05-2017, 15:20
 (голосів: 0)

До кінця травня виміряти артеріальний тиск можна в медичних та державних установахЗ 15 травня на Львівщині розпочалися Дні вимірювання артеріального тиску у населення області. Протягом двох тижнів кожен зможе для профілактики виміряти тиск не лише в поліклініках, фельдшерсько-акушерських пунктах, амбулаторіях чи аптеках, але й в державних установах. Ось і в приміщенні Дрогобицької районної державної адміністрації працює пункт вимірювання артеріального тиску, де кожен бажаючий має можливість перевірити свій тиск, тим самим убезпечитися від артеріальної гіпертензії, а отже, знизити ризик розвитку її важких ускладнень.

Терміном «артеріальна гіпертензія» прийнято називати стійке підвищення артеріального тиску (АТ) від 140/90 мм рт. ст.  і вище будь якого походження. Своєчасне її виявлення дозволяє забезпечити ефективне лікування.

Хворим з АГ слід дотримуватись певних вимог режиму харчування, фізичних навантажень та прийому медикаментів. Це дасть можливість досягти значного зниження артеріального тиску і зменшить імовірність розвитку ускладнень.

Лікарі закликають мешканців району не легковажити своїм здоров’ям, а пройти це просте обстеження.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua