» Охорона здоров'я » За останні 5 діб в області зафіксовано 250 випадків захворювання на Covid-19

За останні 5 діб в області зафіксовано 250 випадків захворювання на Covid-19

Автор: admin2 от 12-05-2020, 11:57
 (голосів: 0)

За останні 5 діб в області зафіксовано 250 випадків захворювання на Covid-19Про це під час брифінгу розповів заступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.

«Станом на сьогоднішній ранок маємо ще 27 випадків захворювання на Covid-19. В загальному за останні 5 діб – з 7 до 12 травня, зафіксовано 250 випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію – це третина від усіх підтверджених випадків з лютого місяця. Це свідчить про погіршення епідситуації. Ми очікували ріст захворюваності на середину травня, відповідно на початок червня готуємось до піку епідемії на Львівщині», - наголосив Андрій Васько.
За словами заступника голови Львівської ОДА Тараса Греня, на Львівщині відтерміновано пом’якшення карантину. Таке рішення зумовлено зростанням кількості захворювань.

«Рішенням комісії ТЕБ і НС відтерміновано заходи із пом’якшення карантинних заходів, умовно до 15 травня. З урахуванням динаміки поширення захворюваності, не виключено, що за кілька днів буде прийнято рішення про послаблення чи про збереження карантину в області. Загальна ситуація в області є неоднорідною, тому на виконання рішення обласної комісії ТЕБ та НС, районні та міські комісії прийматимуть свої рішення в частині пом’якшення чи збереження обмежувальних заходів», - зазначив Тарас Грень.

Зазначимо, на сьогодні в медустановах Львова із коронавірусною інфекцією перебувають 289 пацієнтів, стан переважної більшості – середньої важкості, є пацієнти у важкому стані. Станом на сьогодні зафіксовано 22 смерті від коронавірусу.136 підтверджених випадків захворювання на коронавірус – у медпрацівників.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua