» Культура » 80-річчя Івана Драча відзначили в Старокропивницькій бібліотеці

80-річчя Івана Драча відзначили в Старокропивницькій бібліотеці

Автор: admin1 от 31-10-2016, 10:13
 (голосів: 0)

80-річчя Івана Драча відзначили в Старокропивницькій  бібліотеці28 жовтня з нагоди 80-річчя видатного українського поета Івана Драча в Старому Кропивнику бібліотекар Тамара Свищ  провела літературну подорож "Слово, опромінене талантом". В заході взяли участь учні - старшокласники  Старокропивницького НВК, шкільний бібліотекар Віра Штереб, директор народного дому Леся Козороз та жителі села.

На  літературних станціях "Жага пізнання" та "Літературними стежками Івана Драча" учні школи Тетяна Ліщинська і Катерина Демків ознайомили присутніх з біографією, творчим шляхом та громадським життям поета.

Літературна станція "Сила слова" була присвячена поезії І.Драча. Його вірші прозвучали у виконанні шкільного бібліотекаря Віри Штереб, учнів Ігоря Кушніра, Катерини Прокопишак та Віталія Здендяка. 

На останній літературній станції "Зустріч біля книжкової виставки" бібліотекар Тамара Свищ провела огляд літератури, яка  були представлена на виставці і рекомендувала присутнім  ближче познайомитися з творчістю поета. Теперішні його твори - це щемкі переживання, гіркий погляд на український світ сьогодні, зболене усвідомлення себе.

80-річчя Івана Драча відзначили в Старокропивницькій  бібліотеці
80-річчя Івана Драча відзначили в Старокропивницькій  бібліотеці

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua