» Культура » Подорож до країни казок

Подорож до країни казок

Автор: admin2 от 4-04-2019, 12:38
 (голосів: 0)

Подорож до країни казок2 квітня в бібліотеці с. Ролів відзначено Міжнародний день дитячої книги. "Подорож до країни мрій і казок", такий бібліотечний урок проведено з дітьми 2-3 класів
Захід  бібліотекар розпочала такими словами: «  Книга! Вона поруч від самого народження. Перші казки, оповідання та вірші читають вам мама і тато, братик і сестричка.
Книга розповідає про казкових героїв, богатирів, про далекі екзотичні країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і майбутнє. Про все на світі розповідає книга.»
Кожна дитина любить слухати казки.
Серед своїх самих улюблених казок  діти називають " Снігову Королеву ", " Дикі лебеді ", "Дюймовочку", " Гидке каченя".  Автором цих казок був Ганс Крі́стіан А́ндерсен.  Юні читачі з великим задоволенням слухали розповідь бібліотекаря про життя і творчість великого казкаря й цікаві факти із життя датського письменника. 
Також бібліотекар розповіла про Наталію Забілу, одну з найстарших українських письменниць, яка писала переважно для дітей.  Серед учнів найбільш популярними є оповідання та казки «Стояла собі хатка", " Ясоччина книжка". 
На заході діти були активними:  розповідали  казки,  ділилися враженнями із своїм друзям. 
Це були Денис Хрунь , Роман Мількович,  Дендяк А., та багато інших.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua