» Фізкультура і спорт » Санкарка Олена Стецків - найкраща спортсменка Львівщини за підсумками січня

Санкарка Олена Стецків - найкраща спортсменка Львівщини за підсумками січня

Автор: admin1 от 30-01-2018, 16:07
 (голосів: 0)

Санкарка Олена Стецків - найкраща спортсменка Львівщини за підсумками січняЗа підсумками січня найкращою спортсменкою Львівщини обрали майстра спорту України з санного спорту, представницю обласної школи вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Олену Стецків. 
Це визнання Олена Стецків здобула завдяки найкращому у складі національної збірної команди України виступу в цьогорічному чемпіонаті Європи та IХ етапі Кубка світу з санного спорту упродовж 26-28 січня у Сігулда, Латвія.
Олена Стецків зайняла 7 місце в командних змаганнях й фінішувала 16 в особистому заліку чемпіонату Європи та була 8-ю в командних змаганнях етапу Кубка світу, й відтак вдруге у своїй спортивні кар’єрі представлятиме Львівщину на чергових зимових Олімпійських Іграх.

Довідково

Стецків Олена Андріївна - майстер спорту України з санного спорту; член національної збірної команди України з санного спорту; учасниця зимових Юнацьких олімпійських Ігор-2012 (Інсбрук), ХХІІ Олімпійських ігор-2014 (Сочі). Учасниця чемпіонатів Європи та світу; багаторазова чемпіонка України в різних вікових категоріях, чемпіонка України 2017 року.
Представниця обласної школи вищої спортивної майстерності та фізкультурно-спортивного товариства «Колос», вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Беркут».
Випускниця Львівського училища фізичної культури та Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.
Тренери: Заслужений тренер України Володимир Вахрушев, Тарас Гарцула.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua