» Фізкультура і спорт » Спортсмени із Дрогобиччини вибороли 12 медалей Кубку України з ушу

Спортсмени із Дрогобиччини вибороли 12 медалей Кубку України з ушу

Автор: admin2 от 10-11-2020, 17:04
 (голосів: 0)

Спортсмени із Дрогобиччини вибороли 12 медалей Кубку України з ушуУ неділю, 8 листопада завершився фінал Кубку України з ушу (таолу). Участь у змаганнях взяли більше 150 спортсменів, серед яких і 8 представників Львівщини.

Для участі дрогобицьких спортсменів у Кубку України та супроводу тренера на змаганнях управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА виділило 28 тисяч гривень.

Одразу п’ятьом спортсменам Дрогобиччини вдалось вибороти золоті медалі змагань, зокрема, Максиму Кузьмичу, Володимиру Куницькому, Владиславу Ягоцькому, Вікторії Волощак та Олегу Кімаковичу.

У розділі з довгою зброєю срібними призерами змагань стали Максим Кузьмич та Владислав Ягоцький. У цьому ж розділі бронзовими призерами стали Володимир Куницький та Арсен Андрогулік.

Сергій Овчаренко став срібним призером у розділі з короткою зброєю, Владислав Ягоцький та Володимир Куницький — у розділ без зброї.

Варто зауважити, що спортивне ушу є видом спорту, створеним на основі традиційних китайських бойових мистецтв. Цей вид передбачає як повноконтактні поєдинки (саньшоу), так і хореографічні показові виступи спортсменів (таолу). Форми таолу подібні до гімнастики та включають послідовності рухів та маневри з бойових мистецтв.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua