» Фізкультура і спорт » Роман Штука – переможець шахово-шашкового турніру, присвяченого Дмитру Грицаю

Роман Штука – переможець шахово-шашкового турніру, присвяченого Дмитру Грицаю

Автор: admin1 от 29-03-2016, 12:35
 (голосів: 0)

Роман Штука – переможець шахово-шашкового турніру, присвяченого Дмитру ГрицаюНапередодні річниці від дня народження генерал-хорунжого, начальника головного штабу УПА Дмитра Грицая, 27 березня в народному дому села Дорожів відбувся шахово-шашковий турнір на приз відомого земляка, який народився в Дорожеві 1 квітня 1907 року.

Участь в турнірі взяли спортсмени у двох вікових категоріях – юніори та дорослі. Після виконання Державного гімну України головний суддя змагань, вчитель фізкультури Дорожівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ігор Камінський привітав усіх учасників, побажав їм успіхів та після проведення жеребкування розпочалися напружені шахові та шашкові баталії.

Змістовну та цікаву гру продемонстрували Михайло Букавин, Володимир Сулимка, Михайло Грущак, Тарас Костик. А переможцем турніру в особистому заліку, як в змаганнях шахістів, так і в змаганнях шашкістів, став студент університету «Львівська Політехніка» Роман Штука.

Переможець нагороджений цінним подарунком, інші учасники – грамотами. Турнір відбувся за фінансової підтримки директора народного дому Н. Блощинської.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua