» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 9 грудня 2016 року №378

Розпорядження районної державної адміністрації від 9 грудня 2016 року №378

Автор: admin1 от 13-12-2016, 10:37
 (голосів: 0)

Про комплекс заходів щодо 

реалізації ялинок та охорони хвойних

насаджень від вирубування у

передноворічний період 2017 року

 

 

З метою запобігання незаконному вирубуванню хвойних насаджень у лісових масивах району в передноворічний період 2017 року,  впорядкування централізованої реалізації новорічних ялинок, згідно із статтями 16, 21, 28 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та статтями 19, 32  Лісового кодексу України, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 листопада  2016 року № 930/0/5-16 «Про комплекс заходів щодо реалізації ялинок та охорони хвойних насаджень від вирубування у передноворічний період 2017 року»:

 

1.ДП «Дрогобицьке лісове господарство» (В.Матяшовський), Дрогобицькому  ДЛГП «Галсільліс» (Б.Захарко):

1.1.До 16 грудня 2016 року утворити торгівельні пункти у спеціально визначених місцях біля садиб лісництв, розсадників, уздовж автошляхів району, на ринках селищ  для реалізації новорічних ялинок.

1.2.Заготівлю ялинок здійснювати  на спеціально вирощених для цієї мети плантаціях, а також за рахунок дерев, що підлягають вирубці, при проведенні рубок формування та оздоровлення лісів.

1.3. Відпуск новорічних ялинок проводити з обов'язковим маркуванням - пластиковими бірками або самоклеючими стрічками із штрих-кодом.

1.4. Провести в засобах масової  інформації роз'яснювальну роботу серед населення щодо вимог природоохоронного законодавства та порядку купівлі новорічних ялинок.

2. Дрогобицькому ВП ГУНПУ у Львівській області (Т.Фільварська-Драган),  ДП «Дрогобицьке лісове господарство», Дрогобицькому ДЛГП «Галсільліс»:

2.1. Із представників вищезгаданих організацій та райдержадміністрації утворити мобільні групи для виявлення фактів незаконного вирубування у лісових насадженнях лісового фонду району, особливо на ділянках хвойних лісових культур у масивах, що прилягають до населених пунктів.

2.2. Організувати та проводити перевірки транспортних засобів щодо законності перевезення новорічних ялинок. У разі виявлення порушень винних осіб притягувати до відповідальності.

3. ДП «Дрогобицьке лісове господарство», Дрогобицькому ДЛГП «Галсільліс» до 18 січня 2017 року надати  інформацію про стан виконання розпорядження.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Мізерника.

 

 

 Голова                                                                                                                   В.Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua