» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 17 березня 2017 року №69

Розпорядження районної державної адміністрації від 17 березня 2017 року №69

Автор: admin2 от 23-03-2017, 15:54
 (голосів: 0)

Про зміни у складі конкурсної

комісії районної державної

адміністрації

 

У зв’язку з кадровими змінами у складі районної державної адміністрації, на часткову зміну пункту 1, пункту 3 розпорядження голови районної державної адміністрації від 29 липня 2016 року № 206 «Про конкурсну комісію Дрогобицької районної державної адміністрації»:

 

1. Вивести із складу конкурсної комісії Дрогобицької районної державної адміністрації на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б» і «В», призначення на які здійснюється головою районної державної адміністрації на період проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації:

Андрія Дмитріва – провідного спеціаліста з питань взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації.

 

2. Визначити адміністратором під час проведення конкурсного відбору на посади державних службовців Юлію Кузьменко, головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації.

 

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації Скоропада В.О.

 

Голова В.А. Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua