» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 15 листопада 2017 року №431

Розпорядження районної державної адміністрації від 15 листопада 2017 року №431

Автор: admin1 от 20-11-2017, 09:57
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши заяву громадянки Івашів Ірини Іванівни від 22 вересня 2017 року, свідоцтво про право на спадщину за законом, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії -- № ------, керуючись Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»:

 

1.Надати дозвіл громадянці Івашів Ірині Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,51218 га, в тому числі рілля – 1,2959 га та кормові угіддя – 0,21628 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Броницької сільської ради (за межами населеного пункту).

2. Громадянці Івашів Ірині Іванівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

3. Начальнику управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі Л.Бреню забезпечити в установленому законодавством порядку:

3.1. розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки;

3.2.  реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови  райдержадміністрації І.Д.Мізерника.

 

 

Голова                                                                                                                     В.А.Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua