» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 3 грудня 2017 року №465

Розпорядження районної державної адміністрації від 3 грудня 2017 року №465

Автор: admin2 от 7-12-2017, 15:45
 (голосів: 0)

Про виділення пального

з районного місцевого резерву

матеріально-технічних ресурсів

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій», для недопущення надзвичайних ситуацій, в тому числі: на автодорогах району, для відшкодування палива, використаного для недопущення надзвичайної ситуації, пов’язаної із падінням дерева на житловий будинок в с. Летня, беручи до уваги рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол позачергового засідання від 3 грудня 2017 року № 18):

1. Виділити філії “Дрогобицький райавтодор” ДП “Львівський облавтодор” з районного місцевого резерву матеріально-технічних ресурсів 1000 (одну тисячу) літрів дизельного палива і 205 (двісті п’ять) літрів бензину А-92.

2. Виділити Підбузькій місцевій пожежній команді 100 (сто) літрів бензину А-92.

3. Виділити 2 Спеціальному центру швидкого реагування ДСНС України 120 (сто двадцять) літрів бензину А-92.

4. Філії “Дрогобицький райавтодор” ДП “Львівський облавтодор” (І.Богаченко) списання використаного палива для запобігання надзвичайних ситуацій на автодорогах на території району проводити згідно з шляховими листами з подальшою подачею звітних документів у відділ фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації (Л.Шпек).

5. Підбузькій місцевій пожежній команді (Г. Луців) списання пального для недопущення виникнення надзвичайних ситуацій проводити згідно з шляховими листами з подальшою подачею звітних документів у відділ фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації (Л.Шпек).

6. 2 Спеціальному центру швидкого реагування ДСНС України (А.Кінчеші) списання пального для недопущення виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із падінням дерева на житловий будинок у с. Летня, проводити згідно з шляховими листами з подальшою подачею звітних документів у відділ фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації (Л.Шпек).

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови районної державної адміністрації В.О. Скоропада.

 

 

Голова В.А. Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua