» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 20 березня 2018 року №163

Розпорядження районної державної адміністрації від 20 березня 2018 року №163

Автор: admin2 от 23-03-2018, 16:37
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши заяву громадянки Габчак Галини Василівни від 12 березня 2018 року, свідоцтво про право на спадщину за заповітом, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії РН № 542514, керуючись Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»:

 

1.Надати дозвіл громадянці Габчак Галині Василівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,9005 га, в тому числі рілля – 0,8611 га та кормові угіддя – 0,0394 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Уличнянської сільської ради (за межами населеного пункту).

 

2. Громадянці Габчак Галині Василівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

 

3. Міськрайонному управлінню у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (Л.Бреньо) забезпечити в установленому законодавством порядку реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Д. Мізерника.

 

 

Голова В.А.Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua