» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 18 квітня 2018 року №216

Розпорядження районної державної адміністрації від 18 квітня 2018 року №216

Автор: admin1 от 20-04-2018, 11:54
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши заяву громадянки Яфур Дарії Михайлівни від 05 квітня 2018 року, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії РН № 500990, свідоцтво про право на спадщину за заповітом, керуючись Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»:

 

1. Надати дозвіл громадянці Яфур Дарії Михайлівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 2,67284 га, в тому числі рілля – 2,45667 га та кормові угіддя – 0,21617 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Броницької сільської ради (за межами населеного пункту).

2. Громадянці Яфур Дарії Михайлівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

3. Міськрайонному управлінню у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (Л.Бреньо) забезпечити в установленому законодавством порядку реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови  райдержадміністрації І.Д. Мізерника.

 

 

 

Голова                                                                                          В. А. Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua