» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 23 квітня 2018 року №231

Розпорядження районної державної адміністрації від 23 квітня 2018 року №231

Автор: admin1 от 27-04-2018, 11:16
 (голосів: 0)

Про внесення змін до розпорядження

голови районної державної адміністрації

від 13 лютого 2018 року 71

 

Відповідно до пункту 2 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 (із змінами та доповненнями), з метою дотримання державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення:

1.      Внести зміни у розпорядження голови районної державної адміністрації від 13 лютого 2017 року № 71 «Про затвердження складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування» шляхом внесення наступних змін до Додатку 1:

1.1.   Виключити зі складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування першого заступника голови Дрогобицької районної державної адміністрації голову комітету Скоропада Віталія Орестовича.

1.2.   Включити до складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування заступника голови Дрогобицької районної державної адміністрації голову комітету Мізерника Івана Дмитровича.

1.3. Включити  до складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування (за згодою) провідного консультанта-адміністратора територіального сервісного центру №4642 регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Лущака Ярослава Івановича.

1.4. Включити  до складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування (за згодою) представника громадської організації Львівського обласного осередку «Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників» Кобільника Ореста Богдановича

2.      Відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О. Луців) повідомити громадськість району через засоби масової інформації про зміст розпорядження.

3.      Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови                                                               В.О. Скоропад

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua