» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 24 вересня 2018 року №491

Розпорядження районної державної адміністрації від 24 вересня 2018 року №491

Автор: admin1 от 25-09-2018, 17:00
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Розглянувши заяву громадянки Іванішів Оксани Федорівни від 12 вересня 2018 року, сертифікати на право на земельну частку (пай) серії РН № 500879 та серії РН № 500882, свідоцтво про право на спадщину за законом, керуючись Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)»:

 

1. Надати дозвіл громадянці Іванішів Оксані Федорівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 4,4145 га, в тому числі рілля – 2,6795 га та кормові угіддя – 1,735 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Верхньодорожівської сільської ради (за межами населеного пункту).

2. Громадянці Іванішів Оксані Федорівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

3. Міськрайонному управлінню у Дрогобицькому районі та місті Дрогобичі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області (Л.Бреньо) забезпечити в установленому законодавством порядку реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови  райдержадміністрації І.Д. Мізерника.

 

 

 

Голова                                                                                        А. І. Шевкенич

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua