» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 3 травня 2019 року №173

Розпорядження районної державної адміністрації від 3 травня 2019 року №173

Автор: admin1 от 8-05-2019, 14:54
 (голосів: 0)

Про виділення коштів

 

Відповідно до статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», рішення XXVII сесії VII скликання Дрогобицької районної ради від 24.04.2019 року     № 335 «Про внесення змін до районного бюджету Дрогобицького району на 2019 рік», на виконання п.1 додатку 3 до Програми «Молодь Дрогобиччини» на 2019 рік, з метою  підвищення рівня патріотизму молоді, виховання пошани до видатних діячів українського національно-визвольного руху та участі у заходах з нагоди святкування 104 річниці битви Українських Січових Стрільців на горі Маківка, які відбудуться 5 травня 2019 року у с. Головецько Сколівського району:

 

1. Делегації Дрогобицького району взяти участь у заходах з нагоди святкування 104 річниці битви Українських Січових Стрільців на горі Маківка , які відбудуться       5 травня 2019 року у с. Головецько Сколівського району.

2. Відділу освіти районної державної адміністрації (І.Стецко) надати автобус «Школярик» для перевезення представників Дрогобицького району та підготувати договір на транспортні послуги.

3. Головному спеціалісту з питань молоді і спорту райдержадміністрації М.Якимчуку забезпечити подання документів у відділ фінансово-господарського забезпечення.

4. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації (Л.Шпек) перерахувати кошти згідно укладеного договору.

5. Контроль за виконанням покласти на заступника голови районної державної адміністрації Ханаса В. Й.

 

Перший заступник голови                                                                     Р. М. Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua