» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 15 жовтня 2019 року №359

Pозпорядження районної державної адміністрації від 15 жовтня 2019 року №359

Автор: admin1 от 18-10-2019, 14:49
 (голосів: 0)

Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

Відповідно до статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», статей 13, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями) та з метою забезпечення прозорості проведення конкурсів з визначення перевізників, створення рівних умов для роботи всіх суб'єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері автомобільного транспорту, обмеження монополізму та розвитку конкуренції:

1. Оголосити та провести конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району на автобусному маршруті загального користування № 125 Дрогобич АС – Грушів (вул. Корольова), який відбудеться о 11.00 год. 22 листопада 2019 року.

2. Начальнику управління економічної політики, ЖКГ та інфраструктури В.О. Скоропаду провести всі необхідні дії щодо формування складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування.

3.   Затвердити оголошення про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, згідно з додатком 1.

4. Начальнику відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Л.С. Луців повідомити громадськість району через засоби масової інформації про зміст оголошення.

5.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови                                                    Р.М. Щерба

 

 

Додаток 1

до розпорядження голови

райдержадміністрації

15 жовтня    № 359

 

Оголошення

про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

дрогобицька районна державна адміністрація львівської області

оголошує конкурс на визначення перевізників для роботи на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району

Організатор перевезень – Дрогобицька районна державна адміністрація

Об’єкти, які виносяться на конкурс з перевезення пасажирів:

 

Номер об‘єкта конкурсу

Номер та назва маршруту

Протяж-ність

Кіль-кість авто-бусів

Режими: роботи, руху, інтервал

Клас автобусу

Загальна пасажиро-місткість

(км)

(понад пасажирів)

1

№ 125 Дрогобич АС – Грушів (вул. Корольова)

15.6

1 + резервний

Звичайний,  30 хв. – 2.5 год.

І, ІІ

22

 

 

Умови:

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року за № 1081 (із змінами та доповненнями) в частині, що не суперечить цьому Закону.

При виконанні перевезень пасажирів на приміських автобусах маршрутах загального користування перевізником забезпечується:

- виконання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Указу Президента України від 20.05.2004 № 570/2004 «Про заходи щодо посилення безпеки пасажирських перевезень автомобільним транспортом», Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами і доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (із змінами і доповненнями) в частині, що не суперечить цьому Закону;

- виконання наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007 року № 285;

- дотримання вимог ДСТУ 4276:2004 та ДСТУ 4277:2004;

Обов’язкові умови конкурсу:

Дотримання перевізником державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення та обов’язкове виконання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», а також Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

Структура парку автобусів, що працюватимуть на маршруті загального користування:

пасажиромісткість – понад 22 пасажири;

клас – І, ІІ;

технічні та екологічні показники автобусів повинні відповідати вимогам безпеки, охорони праці, державним стандартам, мати відповідний сертифікат, бути зареєстрованими відповідно до чинного законодавства, перебувати в належному технічному і санітарному стані;

наявність одного автобуса та одного резервного.

Виконання вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами і доповненнями) щодо забезпечення роботи та обов’язкової наявності на даному об’єкті конкурсу, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 35 відсотків загальної кількості автобусів до 31.12. 2019 р. та до 50 відсотків - з 01.01.2020 року.

Додатковою умовою конкурсу є наявність на момент проведення конкурсу GPS-модулів з підключенням до єдиного реєстру на транспортних засобах (автобусах), які будуть використовуватися на маршруті (маршрутах), що є об‘єктом конкурсу.

Документи на участь у конкурсі подаються у 2-х конвертах. Склад документів у відповідних конвертах встановлений порядком, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12. 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами і доповненнями).

Документи для участі у конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника–претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами та словами.

Розмір плати за участь у конкурсі встановлюється в розмірі 0 грн.

Бажаючих взяти участь у роботі конкурсного комітету, згідно вимог статті 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», просимо подавати письмові заявки на адресу райдержадміністрації до 31.10.2019 року.

Засідання конкурсного комітету з визначення переможця конкурсу відбудеться о 11.00 год. 22.11.2019 року у приміщенні Дрогобицької районної державної адміністрації (м.Дрогобич, вул.22 Січня, 37, 3-й поверх, малий зал).

Реєстрація представників претендентів з 10.30 год. 22.11.2019 року.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 13.00 год. 31.10.2019 року за адресою: м.Дрогобич, вул.22 Січня, 37, каб.203.

Режим роботи: понеділок – п’ятниця з 09.00 до 13.00 год.

Перелік необхідних бланків можна отримати безпосередньо у Організатора за адресою: м.Дрогобич, вул.22 Січня, 37, каб.203.

З питань проведення конкурсу звертатися за телефонами: (03244) 21506. Факс – (03244) 38455.

 

Керівник апарату                                                                                                                                                  С.Л. Кулиняк

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua