» Офіційні документи » Розпорядження голови райдержадміністрації від 12 березня 2014 року №42

Розпорядження голови райдержадміністрації від 12 березня 2014 року №42

Автор: admin2 от 18-03-2014, 16:05
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

 

Розглянувши заяву громадянки Бльок Любові Петрівни від 12 лютого 2014 року, рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 28 грудня 2012 року, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії РН № 500676, пункт 112 додатку до розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації від 11 червня 2008 року № 208, керуючись Законом України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Бльок Любові Петрівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,1043 га, в тому числі рілля – 0,4943 га та кормові угіддя – 0,61 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Літинської сільської ради (за межами населеного пункту).

  2. Громадянці Бльок Любові Петрівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

  3. Начальнику управління Держземагентства у Дрогобицькому районі Л.Бреню забезпечити в установленому законодавством порядку:

3.1.розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки;

3.2. реєстрацію земельної ділянки у Державному земельному кадастрі.

         4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Д.Мізерника.

 

 

 

Голова М.П.Винницький

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua