» Офіційні документи » Розпорядження голови райдержадміністрації від 18 березня 2014 року №49

Розпорядження голови райдержадміністрації від 18 березня 2014 року №49

Автор: admin2 от 20-03-2014, 17:00
 (голосів: 0)

Про затвердження заходів на

виконання Державної цільової

соціальної програми протидії торгівлі

людьми на період до 2015 року в

Дрогобицькому районі

 

Відповідно до статей 13, 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2012 року № 350 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року», розпорядження голови облдержадміністрації від 28 лютого 2014року №68/0/5-14, з метою запобігання торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми:

1. Затвердити заходи на виконання Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року в Дрогобицькому районі , що додаються.

2. Виконавцям забезпечити реалізацію заходів, про що інформувати управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації щорічно до 1 липня та 1 січня упродовж 2014-2015 років.

3.Управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації (Чапля Г.Т.) забезпечити виконання розпорядження та про результати інформувати департамент соціального захисту населення облдержадміністрації щорічно до 5 липня та 5 січня упродовж 2014-2015 років

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Голова М.П.Винницький

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови

районної державної адміністрації

18 березня 2014 року №49

   

ЗАХОДИ

на виконання Державної цільової соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2015 року в Дрогобицькому районі

   

1. Організувати проведення інформаційно-просвітницьких заходів з метою підвищення обізнаності населення, особливо молоді, щодо сучасних проявів торгівлі людьми, а також засобів і методів, що використовуються торгівцями людьми.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, служба у справах дітей райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, міськрайонний центр зайнятості, МВ УМВСУ у Львівській області, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років

2. Налагодити проведення за участю дітей, учнівської та студентської молоді, їх батьків профілактичних і просвітницьких заходів щодо протидії торгівлі людьми.

Відділ освіти райдержадміністрації, служба у справах дітей райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років

 

3. Організувати проведення роз’яснювальної роботи з дітьми працівників-мігрантів, дітьми-сиротами та іншими категоріями дітей, які потребують соціального захисту, особами, що є їх батьками чи опікунами, особами, залученими до найгірших форм праці, безробітними, особами, що мають намір працевлаштуватися за кордоном.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, служба у справах дітей райдержадміністрації, міськрайонний центр зайнятості, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, МВ УМВСУ у Львівській області, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років

4.Забезпечити проведення інформаційно-роз’яснювальної та просвітницької роботи у сфері трудової міграції.

Міськрайонний центр зайнятості, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років

 

5. Організувати проведення семінарів, «круглих столів», тренінгів з питань протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділ освіти райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,служба у справах дітей райдержадміністрації, міськрайонний центр зайнятості, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років 

6. Забезпечити провадження на належному рівні правоохоронної діяльності у сфері протидії людьми, здійснення правоохоронних заходів щодо осіб, які вчиняють злочини, пов’язані з торгівлею людьми, або сприяють їх вчиненню.

МВ УМВСУ у Львівській області

Термін: протягом 2014- 2015 років 

7. Забезпечити повернення в Україну осіб, що постраждали від торгівлі людьми.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, МВ УМВСУ у Львівській області

Термін: протягом 2014- 2015 років 

8. Забезпечити проведення процедури встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

Термін: протягом 2014- 2015 років 

9. Здійснювати контроль за дотриманням суб’єктами підприємницької діяльності законодавства у сфері модельного, туристичного та розважального бізнесу, а також посередництва у працевлаштуванні за кордоном, порушення якого створює умови для торгівлі людьми.

МВ УМВСУ у Львівській області

Термін: протягом 2014- 2015 років  

10. Забезпечити надання допомоги особам, що постраждали від торгівлі людьми.

Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, ДРТМО, служба у справах дітей райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, громадські організації (за згодою)

Термін: протягом 2014- 2015 років  

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua