» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 4 грудня 2019 року №425

Pозпорядження районної державної адміністрації від 4 грудня 2019 року №425

Автор: admin2 от 9-12-2019, 13:01
 (голосів: 0)

Про забезпечення проведення загальної

мобілізації людських і транспортних

ресурсів на території району

 

На виконання Указу Президента України від 30.01.2019 №22/2019, листа Львівської обласної державної адміністрації від 27.11.2019 №5/33-894/0/2-19 «Щодо проведення навчань», керуючись ст.6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1.Районному військовому комісару Дрогобицько-Бориславського ОРВК полковнику М.Лисаку:

1.1. Організувати і забезпечити своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, на збірні пункти та у військові частини, в обсягах визначених у нарядах на призов.

1.2.Організувати вручення зведених та часткових нарядів керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності для передачі транспортних засобів під час проведення загальної мобілізації Збройним Силам України, іншим військовим формуванням та прибуття на збірні пункти та у військові частини.

1.3.Для своєчасного оповіщення військовозобов'язаних і постачальників техніки національної економіки, оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів організувати роботу дільниць оповіщення, пунктів збору сільських (селищних) рад, пунктів попереднього збору військовозобов'язаних і техніки.

1.4.Організувати та здійснювати своєчасне подання необхідних відомостей про військовозобов'язаних та здійснення контролю за виконанням правил військового обліку і прибуття за викликом до військового комісаріату.

1.5.Організувати залучення транспортних засобів для проведення оповіщення та поставки військовозобов'язаних на збірні пункти військових частин відповідно до укладених договорів.

2. Керівникам підприємств, установ та організацій забезпечити утримання в належних технічних умовах транспортних засобів, призначених для передачі військовим формуванням на період мобілізації, приведення у відповідність до встановлених вимог укомплектованість техніки запасними частинами, шанцевими інструментами, заправними ємкостями.

3. Районному військовому комісару Дрогобицько-Бориславського ОРВК полковнику М.Лисаку, начальнику ГУ НП України у Львівській області полковнику Біласу А.І. організувати комендантську службу на маршрутах поставки мобілізаційних ресурсів із залученням відповідних сил та засобів.

 

4. Головному спеціалісту з питань оборонної та мобілізаційної роботи апарату Я.Якимчуку, в період оповіщення та поставки мобілізаційних ресурсів організувати заслуховування районного військового комісара, керівників органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій щодо виконання заходів проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів.

5. Начальнику ГУ НП України у Львівській області:

5.1.Забезпечити в період оповіщення, збору і поставки мобілізаційних ресурсів охорону військового комісаріату, пунктів оповіщення, збору та відправки і підтримання громадського порядку на них, розшук військовозобов'язаних, які ухиляються від виконання військового обов'язку.

5.2.Організувати надання правової оцінки діям керівників підприємств, установ та організацій, які відмовляються від передачі транспортних засобів військовим формуванням, проведення адміністративних проваджень відносно громадян, які відмовляються від отримання повісток при мобілізації, або не прибули у визначені терміни на пункти збору мобілізаційних ресурсів.

6. Головному лікарю КНП Дрогобицької районної лікарні Дрогобицької районної ради В.Валюху організувати медичне обстеження військовозобов'язаних, які призиваються при мобілізації у військові частини та надання першої медичної допомоги на дільницях оповіщення, пунктах збору сільських рад та пунктах попереднього збору, посилити контроль за роботою позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії щодо правильності надання відстрочок за станом здоров'я.

7. Начальнику відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Л.С. Луців спільно з районним військовим комісаріатом організувати проведення заходів щодо запобігання негативного інформаційно-психологічного впливу на адміністрації пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів, інформування населення про мобілізаційні заходи на території району.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Перший заступник голови Р.Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua