» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 28 лютого 2020 року №72

Pозпорядження районної державної адміністрації від 28 лютого 2020 року №72

Автор: admin2 от 6-03-2020, 16:11
 (голосів: 1)

Про затвердження Порядку компенсації витрат

автомобільним перевізникам, які здійснюють

перевезення пасажирів, що мають право

на пільговий проїзд на маршрутах

загального користування у

Дрогобицькому районі на 2020 рік


Відповідно до ст. 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 29, 31, 37 Закону України «Про автомобільний транспорт», враховуючи рішення Дрогобицької районної ради від 05.12.2019 року № 373 «Про затвердження районного бюджету Дрогобицького району на 2020 рік» та з метою забезпечення проведення розрахунків з компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян та ефективного використання бюджетних коштів:

Затвердити Порядок компенсації витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на маршрутах загального користування у Дрогобицькому районі на 2020 рік (далі - Порядок), що додається.

Управлінню праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації (Г. Чапля):

Забезпечити укладення договорів з автомобільними перевізниками про компенсацію витрат від перевезень пільгових категорій громадян, що мають право на пільговий проїзд.

Проводити компенсації витрат автомобільних перевізників внаслідок перевезення пільгових пасажирів за рахунок коштів районного бюджету у межах доведених кошторисних призначень з врахуванням Порядку та додатків до цього розпорядження.

Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації № 116 від 19.03.2019р. "Про затвердження Порядку компенсації витрат автомобільним перевізникам, які здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на маршрутах загального користування у Дрогобицькому районі" .

Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою



Перший заступник голови Р.М. Щерба



ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови райдержадміністрації

28 лютого 2020 року № 72

ПОРЯДОК

компенсації витрат автомобільним перевізникам,

які здійснюють перевезення пасажирів, що мають право на пільговий проїзд на маршрутах загального користування у

Дрогобицькому районі на 2020 рік



1.Порядок визначає механізм здійснення компенсаційних виплат перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування за рахунок та в межах коштів з районного бюджету, передбачених на зазначені цілі відповідно до затвердженої програми Компенсація перевізникам за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом у Дрогобицькому районі на 2020 рік.

 

2.Законодавчою та нормативною основою Порядку є Бюджетний кодекс України, закон України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 29 січня 2003 року №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги», рішення Дрогобицької районної ради від 05 грудня 2019 року № 373 «Про затвердження районного бюджету Дрогобицького району на 2020 рік», інші законодавчі і нормативні акти, що регулюють відносини у відповідній сфері.

 

3. Розподіл коштів між перевізниками проводиться пропорційно до кількості транспортних засобів, що працюють на приміських маршрутах загального користування згідно з додатком 3.

 

4.Порядок застосовується до перевізників, які не мають можливості здійснювати персональний облік пільговиків.

 

5.Головний розпорядник бюджетних коштів (управління праці та соціального захисту населення) здійснює компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян відповідно до договору про перевезення пасажирів між перевізником та замовником транспортних послуг.

 

6. При розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд застосовувати коефіцієнти співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів до пасажирів, що оплачують проїзд, затверджені розпорядженням голови райдержадміністрації від 15 серпня 2016 року № 228 «Про затвердження розрахунку коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів і платних пасажирів на 2016 рік ».

7. Перевізники щомісяця до 5 числа надають розпоряднику бюджетних коштів розрахунки щодо вартості послуг, наданих пільговикам у минулому місяці, за формою згідно з додатком 1.

Перевізники несуть відповідальність за достовірність наданих розрахунків.

8. На підставі наданих перевізниками розрахунків розпорядник бюджетних коштів щомісяця:

в межах затверджених бюджетних асигнувань складає з перевізниками відповідні акти звіряння;

реєструє в органах державного казначейства бюджетні зобов’язання;

подає заявку на фінансування в фінансове управління райдержадміністрації до 15 числа згідно з додатком 2;

здійснює розрахунки з перевізниками за надані пільгові послуги у межах виділених коштів.

 

9.Виділення коштів з районного бюджету проводиться щомісячно на підставі поданої до 20 числа фінансовому управлінню райдержадміністрації заявки управлінням праці та соціального захисту населення райдержадміністрації як головним розпорядником коштів.

 

10. Здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян припиняється у разі закінчення терміну дії договору про перевезення пасажирів, а також закінчення терміну дії або позбавлення перевізника ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

 

11. Цей Порядок діє до його відміни або до затвердження відповідного нормативно-правового акту, який буде регламентувати відносини у цій сфері.



 

Перший заступник голови Р.М.Щерба

 

72-vd-28.02.20-dodatki.doc [ b] (завантажень: 15)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua