» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 жовтня 2020 року №308

Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 жовтня 2020 року №308

Автор: admin2 от 30-10-2020, 14:53
 (голосів: 0)

Про затвердження детального

плану території

 

Розглянувши заяву Присташа Романа Андрійовича від 26.10.2020р. про затвердження детального плану території земельної ділянки площею 0,37 га для зміни цільового призначення з категорії “ведення особистого селянського господарства” в категорію “індивідуальне дачне будівництво”, розроблений самозайнятою особою-архітектором Жура С.О., враховуючи протокол проведення громадських слухань від 09 жовтня 2020р., керуючись статтями 8, 10, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на виконання пункту 4.12 Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. №290:

 

1. Затвердити Присташу Роману Андрійовичу детальний план території земельної ділянки площею 0,37 га для зміни цільового призначення з категорії “ведення особистого селянського господарства” в категорію “індивідуальне дачне будівництво”, яка знаходиться на території Новокропивницької сільської ради Дрогобицького району Львівської області, за межами населеного пункту.

2. Вважати цей детальний план території зміною та уточненням діючої містобудівної документації району у межах його розробки.

3. Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергетики Дрогобицької райдержадміністрації (І.З. Куцмида) врахувати матеріали затвердженого детального плану території при коригуванні схеми планування території району.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т.Б. Матолича.

 

 

 

 

Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua