» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 14 грудня 2020 року №363

Pозпорядження районної державної адміністрації від 14 грудня 2020 року №363

Автор: admin2 от 18-12-2020, 14:40
 (голосів: 0)

Про безоплатну передачу

матеріальних цінностей

 

Відповідно до статей 6, 13 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, враховуючи протокол засідання комісії з організації у Львівській області забезпечення товарами, переданими відповідно до пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 29.01.2020 №143-р “Про передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються на складі Одеської митниці Державної митної служби”, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою, дітей, які мають статус члена сім’ї, загиблого під час участі в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у місцях компактного проживання від 04.12.2020 №2, розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 10.12.2020 №1180/0/5-20 “Про безоплатну передачу матеріальних цінностей”:

 

1. Призначити в.о. начальника служби у справах дітей райдержадміністрації О.Зінченко відповідальною особою за отримання товарів від служби у справах дітей облдержадміністрації.

2. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації: 2.1. Взяти на баланс товари згідно з додатком за накладними з балансу служби у справах дітей обласної державної адміністрації.

2.2. Передати отримані товари службі у справах дітей райдержадміністрації для видачі дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою, дітей, які мають статус члена сім’ї, загиблого під час участі в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у місцях компактного проживання.

3. Службі у справах дітей райдержадміністрації забезпечити передачу товарів дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою, дітей, які мають статус члена сім’ї, загиблого під час участі в антитерористичній операції та операції Об’єднаних сил, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у місцях компактного проживання.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua