» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 7 травня 2014 року №75

Розпорядження районної державної адміністрації від 7 травня 2014 року №75

Автор: admin2 от 13-05-2014, 10:21
 (голосів: 0)

Про підготовку та проведення чергових призовів на строкову військову службу громадян України 1989–1996 року народження до лав Збройних Сил України та інших військових формувань України

 

Відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», на виконання Указу Президента України від 14.10.2013 № 562/2013 «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році» (із змінами внесеними Указом Президента від 01.05.2014 № 447/2014), з метою забезпечення своєчасної підготовки і якісного проведення призову громадян України на строкову військову службу у 2014 році:

1. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату В.Попову провести заходи з організації та проведення чергових призовів на строкову військову службу у травні-липні та жовтні-листопаді цього року згідно з додатком.

2. Дрогобицькому районному територіальному медичному об’єднанню (В.Паламарчук):

2.1. Надати необхідну допомогу в проведенні медичних обстежень призовників в терміни з 7 травня по 31 липня та з 18 серпня по 30 листопада 2014 року.

2.2. У зазначені періоди призовів 2014 року на базі лікувальних закладів району всім призовникам за направленням військового комісаріату провести безкоштовно: загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, серологічний аналіз крові на антитіла до вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ), антиген до вірусу гепатиту «В» (НВsAg), антитіла до вірусу гепатиту «С» (anti-HCV), реакцію мікропреципітації з кардіоліпіновим антигеном (RW), флюорографічне обстеження органів грудної клітки, профілактичні щеплення у відповідності з календарем профілактичних щеплень, електрокардіографічне дослідження і визначити групу крові та резус-належність.

2.3. Виділити для роботи на призовній дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату з лікарем-терапевтом та лікарем-неврологом по одній медичній сестрі із збереженням їм середньомісячного заробітку за основним місцем роботи.

3. Відділу освіти райдержадміністрації (І.Стецко) виділити одного працівника для роботи на призовній дільниці Дрогобицько-Бориславського ОРВК з 7 травня по 31 липня та з 1 жовтня по 30 листопада 2014 року із збереженням середньомісячного заробітку за основним місцем роботи.

4. Заступникові голови райдержадміністрації І.Мізернику організувати та забезпечити виділення автотранспорту для відправки призовників на Львівський обласний збірний пункт на 8.00 год., заправлений паливо-мастильними матеріалами з розрахунку на 200 кілометрів пробігу відповідно до заявки та графіку відправок, поданого військовим комісаром Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату.

5. Головам виконавчих комітетів сільських, селищних рад забезпечити оповіщення, організовану і своєчасну явку призовників на призовну дільницю у встановлені терміни.

6. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату В.Попову інформувати населення через засоби масової інформації про хід проведення призовів.

7. До складу призовної комісії Дрогобицько-Бориславського ОРВК ввести:

7.1. В основний склад:

першого заступника голови райдержадміністрації С.Рудницького;

7.2. В резервний склад:

заступника голови райдержадміністрації Г.Гайдук.

8. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 7 лютого 2014 року № 26.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Г.Гайдук.

 

 

 

Перший заступник голови С.В. Рудницький

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua