» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 16 лютого 2021 року №25

Pозпорядження районної державної адміністрації від 16 лютого 2021 року №25

Автор: admin2 от 19-02-2021, 15:33
 (голосів: 1)

Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

Відповідно до статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», статей 13, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями) та з метою підвищення ефективності функціонування, якості та безпеки пасажирських перевезень, підготовки і проведення конкурсу із визначення автомобільного перевізника на право здійснення пасажирських перевезень на маршрутах загального користування:

 

1. Оголосити та провести конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, який відбудеться о 10.00 год. 22.03.2021 року на автобусних маршрутах загального користування:

 

104 Дрогобич АС – Новий Кропивник;

117 Дрогобич АС – Долішній Лужок;

163 Дрогобич АС – Залокоть ч/з Опаку;

154 Дрогобич АС – Старе Село;

115 Дрогобич АС – Ступниця;

130 Дрогобич АС – Рихтичі.

 

2. Сектору житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергетики відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергетики райдержадміністрації (М.О. Волошин) провести всі необхідні дії щодо формування складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування.

 

3. Затвердити оголошення про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, що додається.

 

4. Сектору документообігу, інформаційної діяльності та організаційної роботи апарату райдержадміністрації (Н.М. Сенів) повідомити громадськість району через засоби масової інформації про зміст оголошення.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації Т.Б Матолича.

 

 

Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

 

dodatok-do-25-vd-16.02.2021.docx [ b] (завантажень: 12)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua