» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 19 лютого 2021 року №28

Pозпорядження районної державної адміністрації від 19 лютого 2021 року №28

Автор: admin2 от 25-02-2021, 14:14
 (голосів: 0)

Про зміну місця проходження

альтернативної (невійськової) служби

гр. Д. Качалуба

 

Відповідно до Закону України “Про альтернативну (невійськову) службу” та постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 1999 р. № 2066 “Про затвердження нормативно-правових актів щодо застосування Закону України “Про альтернативну (невійськову) службу”, враховуючи заяву Д.Качалуба та розпорядження районної державної адміністрації від 02 жовтня 2020 року № 282 «Про направлення для проходження альтернативної (невійськової ) служби гр. Д.Качалуба»:

1.Направити гр. Качалубу Давида Андрійовича, 2001 р.н., жителя с.Рихтичі, члена Церкви Християн Віри Євангельської в Україні для продовження проходження альтернативної (невійськової) служби у КП «Дрогобицький ринок».

2.Начальнику управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Г.Чаплі вести облік проходження альтернативної (невійськової) служби гр. Д.Качалуби.

Директору КП «Служба муніципального управління» ДМР В.С.Суді, звільнити гр. Д.Качалубу шляхом переводу, відповідно до чинного законодавства про працю.

3.Директору КП «Дрогобицький ринок» А.Сеніву для продовження проходження альтернативної (невійськової) служби :

4.1 Укласти трудові відносини з гр. Д. Качалуба та регулювати їх відповідно до чинного законодавства про працю з урахуванням відповідних положень Закону України Про альтернативну (невійськову) службу.

4.2 Про всі випадки, наслідком яких є припинення, переривання або продовження строку проходження альтернативної служби негайно повідомляти управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

4.3 Відомості про використання гр. Д.Качалуба робочого часу щоквартально подавати управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови Віталій СКОРОПАД

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua