» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 березня 2021 року №47

Pозпорядження районної державної адміністрації від 30 березня 2021 року №47

Автор: admin2 от 2-04-2021, 09:45
 (голосів: 0)

Про організаційні заходи

щодо проведення кампанії

з електронного декларування

в Дрогобицькій районній державній

адміністрації Львівської області у 2021 році

 

Відповідно до розділу VII Закону України «Про запобігання корупції», враховуючи лист Національного агентства з питань запобігання корупції                     від 19.03.2021 р. № 22-03/15553/21 «Про супровід кампанії з електронного декларування 2021», з метою належної організації проведення кампанії з електронного декларування в Дрогобицькій районній державній адміністрації Львівської області у 2021 році та зниження корупційних ризиків:

 

1. Головному спеціалісту з питань запобігання та виявлення корупції  відділу правового забезпечення, персоналу, запобігання та виявлення корупції апарату Дрогобицької районної державної адміністрації (Венгжин О. Я.) забезпечувати:

 

1.1. Оновлення у розділі «Запобігання проявам корупції» офіційного веб- сайту Дрогобицької районної державної адміністрації роз’яснень, матеріалів, сервісів та інструментів щодо заповнення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі –Декларація);

 

1.2. Інформування працівників Дрогобицької районної державної адміністрації, які перебувають у соціальній відпустці або звільнилися протягом звітного року, про необхідність виконання вимог щодо подання Декларацій;

 

1.3. Надання консультативно-методичної допомоги працівникам Дрогобицької районної державної адміністрації  із заповнення Декларацій та інформування про персональну відповідальність особи за порушення вимог фінансового контролю.

 

1.4. Виконання заходів, передбачених Планом заходів, що затверджені розпорядженням райдержадміністрації від  21 січня 2021 року № 6. 

 

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Голова                                                                           Степан Кулиняк

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua