» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 9 квітня 2021 року №56

Pозпорядження районної державної адміністрації від 9 квітня 2021 року №56

Автор: admin2 от 13-04-2021, 17:51
 (голосів: 0)

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки зі зміною
її цільового призначення
 
Розглянувши заяву гр. Каданіної Тетяни Олександрівни від 07.04.2021 року, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (код згідно КВЦПЗ 03.08), розроблений ФОП Білінська С.В. від 2021 року, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 15.10.2020 року № 228161117, керуючись статтями 2, 13, 21, 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", статтями 17 та 20 Земельного кодексу України, Порядком визначення втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, які підлягають відшкодуванню, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 листопада 1997 р. № 1279:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (код згідно КВЦПЗ 03.08) гр. Каданіній Тетяні Олександрівні за межами населеного пункту на території Новокропивницької сільської ради Дрогобицького району Львівської області.
2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 1 га, кадастровий номер 4621285100:05:000:0107, яка розташована за межами населеного пункту на території Новокропивницької сільської ради Дрогобицького району Львівської області та належить на праві власності Каданіній Тетяні Олександрівні із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування.
3. Затвердити розрахунок втрат сільськогосподарського виробництва, які підлягають відшкодуванню при відведенні земельної ділянки гр. Каданіній Тетяні Олександрівні для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування за межами населеного пункту на території Новокропивницької сільської ради Дрогобицького району Львівської області площею 1 га (рілля) в сумі 46.03367 тис. грн.
 
4. Гр. Каданіній Тетяні Олександрівні здійснити відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва при зміні цільового призначення земельної ділянки у двомісячний термін після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється.
 
5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Т.Б. Матолича.
 
 
Голова Степан КУЛИНЯК

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua