» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 18 серпня 2014 року №178

Розпорядження районної державної адміністрації від 18 серпня 2014 року №178

Автор: admin2 от 20-08-2014, 15:47
 (голосів: 0)

Про введення в дію рішення конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

Відповідно до статей 3, 7, 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», статей 13, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), та з метою забезпечення регулярних пасажирських перевезень в Дрогобицькому районі:

1. Ввести в дію рішення конкурсного комітету від 08.08.2014 щодо визначення переможця конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району:

1.1. на Об’єкті 1 – переможець конкурсу МКП «Транс-Екіпаж», претендент-перевізник, який посів друге місце, МПП «Західтранс»;

1.2. на Об’єкті 2 – переможець конкурсу ТОВ «Канзас»;

1.3. на Об’єкті 3 – переможець конкурсу МПП «Транспортник», претендент-перевізник, який посів друге місце, ПП «Дрогобич-Авто-Рем».

2. Укласти з переможцем конкурсу на кожному Об’єкті договір.

3. Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О. Луців) повідомити громадськість району через засоби масової інформації про зміст розпорядження.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови С.В.Рудницький

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua