» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 12 січня 2015 року №1

Розпорядження районної державної адміністрації від 12 січня 2015 року №1

Автор: admin1 от 15-01-2015, 10:02
 (голосів: 0)

Про виділення пального 

з районного місцевого резерву

матеріально-технічних ресурсів

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2001 № 308 «Про Порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків», для забезпечення своєчасного та оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з небезпекою природного характеру на території Дрогобицького району, обумовленою випаданням великої кількості снігу, утворенням заметів на автомобільних дорогах, своєчасного та оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пожеж в екосистемах, аварій на об’єктах і системах життєзабезпечення, розглянувши листи начальника філії «Дрогобицький райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» від 09.01.2015 №2, начальника Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області від 11.01.2015 №5/47, беручи до уваги рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (протокол від 12.01.2015 №1):

 

  1. Виділити з Дрогобицького районного місцевого резерву матеріально-технічних ресурсів 500 (п’ятсот) літрів дизельного палива для забезпечення своєчасного та оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з небезпекою природного характеру на території Дрогобицького району, обумовленою випаданням великої кількості снігу, утворенням заметів на автомобільних дорогах, своєчасного та оперативного реагування при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій, пожеж в екосистемах, аварій на об’єктах і системах життєзабезпечення та цілево направити: 300 літрів дизпалива філії «Дрогобицький райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» (С.Грибанов), 200 літрів дизпалива Дрогобицькому РВ ГУ ДСНС України у Львівській області (Р. Свястин).

  2. Філії «Дрогобицький райавтодор» ДП «Львівський облавтодор» (С. Грибанов) та Дрогобицькому РВ ГУ ДСНС України у Львівській області (Р. Свястин) списання використаного палива проводити згідно з шляховими листами з подальшою подачею звітних документів у відділ фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Перший заступник голови С.В. Рудницький

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua