» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 12 листопада 2015 року №341

Розпорядження районної державної адміністрації від 12 листопада 2015 року №341

Автор: admin2 от 16-11-2015, 16:04
 (голосів: 0)

Про початок проведення перевірки у Дрогобицькій районній державній адміністрації, передбаченої Законом України «Про очищення влади»

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 (надалі – Порядок) та плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року №1025-р (надалі – План), розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 5 червня 2015 року № 367/0/8-15 «Про початок проведення перевірки працівників апарату Львівської обласної державної адміністрації, передбаченої Законом України «Про очищення влади»:

1. Провести перевірку головних, провідних спеціалістів та спеціалістів І категорії Дрогобицької районної державної адміністрації, передбачену Законом, за списком згідно з додатком 1:

2. Встановити, що 16 листопада 2015 року – день початку перевірки.

3. Державним службовцям апарату районної державної адміністрації зазначеним у додатку 1 цього розпорядження, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки (до 25 листопада 2015 року) подати у відділ організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації власноручно написану заяву про те, що до них не застосовуються або застосовуються заборони визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них за формою згідно з додатком 2 або 3.

4. Відділу організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації (Кішко Л.М.) забезпечити ознайомлення посадових осіб, зазначених у пункті 1 цього розпорядження, у тому числі тих, які відсутні на роботі (знаходяться у відрядженні, щорічних основних та додаткових відпустках, відпустках без збереження заробітної плати, відпустках у зв’язку з навчанням, відпустках по вагітності та пологах, відпустках для догляду за дитиною та у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю) з цим розпорядженням.

5. Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації (Луців О.С.) спільно з відділом організаційно-кадрової роботи апарату районної державної адміністрації забезпечити оприлюднення повідомлення та інформації щодо початку проведення перевірки і її результатів, копії заяв і декларацій (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом) посадових осіб, стосовно яких проводиться перевірка, на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

6. Керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації забезпечити проведення перевірки відповідно до Закону та Плану у визначені чинним законодавством терміни.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керівника апарату районної державної адміністрації Рудницького С.В.

 

 

Голова М.Е. Лісогор

 

341-vd-12.11.2015.doc [ b] (завантажень: 9)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua