» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 02 березня 2016 року №51

Розпорядження районної державної адміністрації від 02 березня 2016 року №51

Автор: admin1 от 3-03-2016, 17:56
 (голосів: 0)

Про затвердження складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування

 

Відповідно до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», статті 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями) та з метою створення рівних умов для роботи всіх суб'єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері автомобільного транспорту, обмеження монополізму та розвитку конкуренції:

1.         Затвердити склад районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування згідно з додатком 1 та положення про конкурсний комітет згідно з додатком 2.

2.         Районному конкурсному комітету з розгляду конкурсних пропозицій:

2.1.     Проводити конкурси відповідно до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 (із змінами та доповненнями);

2.2.     Прийняти рішення про переможця конкурсу.

3.         Плата за участь у конкурсі перевізниками-претендентами не вноситься.

4.         Сектору з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О.С. Луців) повідомити громадськість району через офіційний веб-сайт райдержадміністрації про зміст розпорядження.

5.         Визнати таким, що втратило чинність розпорядження голови райдержадміністрації від 18 вересня 2015 року № 269 «Про затвердження складу районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування».

6.         Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова                                                                                 М.Е.Лісогор

 

 

 Додаток 1

до розпорядження голови

райдержадміністрації

2 березня 2016     № 51

 

СКЛАД

районного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування

 

ШУТКО

Володимир Анатолійович

перший заступник голови районної державної адміністрації, голова комітету

КОМАР                            Василь Михайлович

голова постійної комісії з питань підприємництва, торгівлі, транспорту, зв’язку та енергозбереження районної ради, заступник голови комітету (за згодою)                                                     

ДЗИНДЗЮРА

Володимир Васильович

діловод сектору з питань ЖКГ та інфраструктури райдержадміністрації, секретар комітету

(без права голосу)

 

Члени комітету:

 

ФИЛИПЕЦЬ

Юрій Миронович

старший державний інспектор відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті Управління Укртрансбезпеки у Львівській області (за згодою)

ЗУБРИЦЬКИЙ    

Віталій Гілярович

начальник сектору Дрогобицького відділу поліції Головного Управління Національної Поліції у Львівській області (за згодою)

ОВЧАРЕНКО

Валерій Валентинович

начальник відділу взаємодії з правоохоронними

органами, оборонної, мобілізаційної роботи,

запобігання та виявлення корупції райдержадміністрації

КОВАЛЮСЬ               

Наталія Степанівна

головний спеціаліст відділу транспорту управління розвитку інфраструктури і дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації

ЛЕПАК

Андрій Михайлович

представник громадської організації "Міжнародна Асоціація автомобілістів Прикарпаття" (за згодою)

ЛАКАТОШ              

Юлій Олександрович

представник Львівської обласної організації роботодавців автомобільного транспорту "Укравтотранс-Львів" (за згодою)

КУТЕЦЬКИЙ                      

Михайло Юрійович

представник Всеукраїнського громадського об’єднання  "Український транспортний союз" (за згодою)

САДЛІВСЬКИЙ                     

Роман Станіславович

представник громадської організації "Справедливість" (за згодою)

КЕКОШ

Ігор Миколайович

голова Підбузької кущової асоціації інвалідів

(за згодою)

МАРТИНОВ                      

Віталій Петрович

представник громадської організації "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО" (за згодою)

 

Перший заступник голови                                                              В.Шутко

 

                                                                             Додаток 2

до розпорядження голови

райдержадміністрації

2 березня 2016  № 51

 

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про районний конкурсний комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування

 

1. Районний конкурсний комітет з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування (далі - конкурсний комітет) створений з метою розвитку конкуренції, обмеження монополізму на ринку пасажирських транспортних послуг та визначення автомобільного перевізника на конкурсних засадах.

2. У своїй діяльності конкурсний комітет керується законами України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільний транспорт», «Про дорожній рух», постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», іншими законодавчими та нормативно-правовими актами, що регулюють організацію перевезень пасажирів, а також цим Положенням.

3. Основними завданнями конкурсного комітету є:

3.1. Участь в обговоренні, розгляді оцінки за бальною системою та зіставленні конкурсних пропозицій перевізників-претендентів і забезпечення прийняття рішення про визначення переможця конкурсу;

3.2. Дотримання норм законодавства, Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, об'єктивно та неупередженість при розгляді конкурсних пропозицій перевізників-претендентів;

3.3. Прийняття рішення про недопущення до участі в конкурсі автомобільного перевізника, який відповідає положенням пункту 12 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, визначення переможця конкурсу.

4. Члени конкурсного комітету:

4.1. Беруть участь в обговоренні, розгляді оцінки за бальною системою та зіставленні конкурсних пропозицій перевізників-претендентів і забезпечують прийняття рішення про визначення переможця конкурсу;

4.2. Мають право на ознайомлення з усіма матеріалами, що стосуються проведення оцінки за бальною системою пропозицій перевізників-претендентів;

4.3. Зобов’язані дотримуватися норм законодавства, об’єктивно та неупереджено розглядати конкурсні пропозиції перевізників-претендентів.

5. Склад конкурсного комітету затверджується розпорядженням голови районної державної адміністрації.

6. В складі конкурсного комітету 50 відсотків - представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, решта - представники громадських організацій.

7. Головою конкурсного комітету є перший заступник голови  райдержадміністрації.

8. Секретар конкурсного комітету включається до його складу без права голосу.

9. У разі відсутності голови конкурсного комітету його обов'язки виконує заступник.

10. Формою роботи конкурсного комітету є його засідання, які
проводяться за рішенням голови конкурсного комітету.

11. У разі відсутності перевізника-претендента на конкурсі його інтереси може представляти особа, яка має довіреність, видану перевізником-претендентом.

12. У разі відсутності на конкурсі представника перевізника-претендента конкурсний комітет розглядає конкурсні пропозиції, викладені в поданих претендентом документах.

13. Рішення про результати конкурсу приймаються конкурсним комітетом на засіданні в присутності не менш як половини його складу, у тому числі голови конкурсного комітету, простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови  конкурсного комітету.

14. Протокол засідання оформляється у 10-денний строк, який підписують голова та секретар конкурсного комітету.

15. Витяги з протоколу засідання конкурсного комітету подаються на підставі письмової заяви перевізника-претендента протягом 5 днів з дня її надходження.

  

 

Перший заступник  голови                                                             В.Шутко

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua