» Жодної земельної ділянки не дали учасникам АТО міста Трускавець, Моршин та Новий Розділ

Жодної земельної ділянки не дали учасникам АТО міста Трускавець, Моршин та Новий Розділ

Автор: admin2 от 29-09-2015, 15:16
 (голосів: 0)

Жодної земельної ділянки не дали учасникам АТО міста Трускавець, Моршин та Новий РозділУ Львівській області такі міста як Новий Розділ, Трускавець, Моршин не виділили жодної земельної ділянки для учасників антитерористичний операції, а у Яворівському та Кам'янка-Бузькому районах не надали землі для військовослужбовців-мешканців Львова.

Про це повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних  проектів Львівської облдержадміністрації Володимир Лаврін.

"Загалом на Львівщині більше 70% учасників АТО отримали земельні ділянки для індивідуального будівництва, садівництва та інших потреб, - розповів Володимир Лаврін. - Однак є проблема із забезпеченням землею учасників АТО, які проживають у місті Львові. Їх тут налічується понад 2 000 осіб. Оскільки в межах міста знайти таку велику кількість ділянок складно, тому було прийнято рішення звернутися до найближче розташованих до Львова міст та районів щодо виділення земельних наділів. Уже цього року 130 львів’ян-учасників АТО отримали землю під індивідуальне будівництво, зокрема, у Пустомитівському районі виділено 65 ділянок, Жовківському – 50 та Городоцькому – 15".

Однак, за словами Володимира Лавріна, є випадки, коли місцеві ради не завжди йдуть назустріч у питанні забезпечення земельними ділянками військовослужбовців, які проживають у Львові. Зокрема, він навів приклад Скнилівської сільської ради, яка виділила цього року 400 земельних ділянок, і лише 10 з них віддали учасникам АТО-львів'янам.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua