» Громадянське суспільство. Громадська рада » Відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації

Відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації

Автор: admin2 от 18-12-2015, 11:23
 (голосів: 3)

Відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації
Вчора, 17 грудня відбулося чергове засідання громадської ради. Громадська рада розглянула питання про стан та перспективи розвитку галузі охорони здоров'я району. Готувала розгляд цього питання тимчасова комісія громадської ради. Її голова Ярослав Янишин інформував присутніх про проведений аналіз. Зокрема, було відзначено, що районне територіальне медичне об'єднання охоче співпрацювало з громадською радою та надало всю необхідну інформацію. У засіданні взяв участь головний лікар ДРТМО Валерій Паламарчук, який детально розповів про сьогодення галузі, роботи, проведені з метою енергозбереження та підготовки лікувальних закладів до зими, про фінансове забезпечення у повному обсязі виплати заробітної плати та індексації працівникам та пільгових медикаментів для хворих певних категорій тощо. Йшлося також про необхідність цілісної стратегії реформування галузі для її подальшого ефективного функціонування.

За підсумками розгляду цього питання громадська рада прийняла звернення до Міністерства охорони здоров'я України щодо сприяння у придбанні спеціалізованого автотранспорту для тих медичних закладів, які в рамках мобілізаційного завдання віддали санітарні автомобілі для потреб армії (ДРТМО віддало 4 таких авто).

Про стан виконання цьогорічного бюджету району та особливості його формування на наступний рік доповів керівник фінансового управління райдержадміністрації Віталій Перхун. У рамках розгляду цього питання громадська рада підтримала звернення організації ліквідаторів аварії на ЧАЕС “Захист” про затвердження у бюджеті 2016 року коштів для постраждалих від аварії на ЧАЕС та ветеранів Афганістану.

Громадська рада також прийняла звернення до керівництва області, обласних дорожніх служб щодо врегулювання дорожнього руху на аварійному перехрестіВідбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації “Вигода”.

У різному голова громадської ради Василь Лужецький повідомив колег про об'єднання громадських рад Львівщини в Асоціацію громадських рад та про її мету і завдання.

У засіданні громадської ради взяла участь завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Олександра Луців.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua