» Екскурсії та візит до міністра - діти учасників АТО зі Львівщини відвідали Київ

Екскурсії та візит до міністра - діти учасників АТО зі Львівщини відвідали Київ

Автор: admin2 от 24-05-2016, 17:49
 (голосів: 0)

Екскурсії та візит до міністра - діти учасників АТО зі Львівщини відвідали КиївЦими днями у рамках соціального мегапроекту "Мій тато захищає Україну" група дітей учасників АТО зі Львівщини відвідала столицю України. Упродовж трьох днів малечі та їх сім'ям організували цікаві екскурсії Києвом, організували захопливі розваги, а також влаштували візит до міністра соціальної політики України Андрія Реви.

Розважальна програма надзвичайно потішила малечу та забезпечила їй незабутні враження від відвідин столиці України. 

Однією із найбільш очікуваних для дітей та їх батьків стала зустріч із новим міністром соціальної політики України Андрієм Ревою. Урядовець вручив гостям подарунки та висловив їм свою підтримку. "Міністерство соціальної політики й надалі підтримуватиме сім'ї українських героїв. Запевняю, ми не залишимо вас ніколи в біді", – наголосив урядовець.

Дітвора теж не залишилася осторонь і підготувала сюрприз для міністра: виступила із цікавими піснями та віршами та подарувала картину з логотипом мегапроекту "Мій тато захищає Україну". Виготовлений власноруч дітками Героїв зі Львівщини логотип відтепер стане окрасою робочого кабінету міністра.

Зазначимо, поїздку здійснили у рамках соціального мегапроекту "Мій тато захищає Україну" у співпраці із Київською міською державною адміністрацією, Благодійним фондом "Інститут Благодійності" та громадськими організаціями "Матері Миру" і "Реабілітація жінок з дітьми".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua