» Анонси » Фахівців з України запрошують до участі в американській програмі бізнес стажування за напрямком енергоефективності

Фахівців з України запрошують до участі в американській програмі бізнес стажування за напрямком енергоефективності

Автор: admin1 от 4-07-2018, 09:28
 (голосів: 0)

Фахівців з України запрошують до участі в американській програмі бізнес стажування за напрямком енергоефективностіФахівців із України, які працюють за напрямком «Енергоефективність та відновлювані джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві», запрошують до участі в американській програмі бізнес стажування. Програму реалізуватимуть у межах співпраці Ради голів державних адміністрацій з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США.
Для участі у Програмі стажування запрошують:
- Будівельні компанії, які займаються цивільним і комерційним будівництвом;
- Спеціалісти, які приймають технічні та фінансові рішення в компанії (головні інженери, керівники проектів);
- Асоціації, постачальників і виробників будівельних матеріалів.
У програмі візьмуть участь компанії з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану і України.
Вимоги до кандидатів:
- Значний досвід роботи в даній галузі;
- Керівна посада в своїй компанії;
- Знання англійської мови необов'язкове.
Розгляд і відбір кандидатів на участь у Програмі проведе Міністерство торгівлі США. Остаточне рішення щодо складу учасників приймає Програма САБІТ у Вашингтоні.
Стажування фінансується Міністерством торгівлі США: програма САБІТ покриває витрати, пов'язані з перельотом з Києва до США і назад; проживання, програму навчальних занять; послуги перекладачів в робочі години; медичну страховку на випадок екстреної необхідності і 400 доларів США на непередбачені витрати на весь період стажування.
Документи необхідні для участі у конкурсі:
- Анкета з фотографією заповнена англійською мовою;
- Копія першої сторінки закордонного паспорту (з анкетними даними);
- Лист рекомендація (англійською мовою).
Документи необхідно надіслати на електронну адресу: NataIiia.Shknyeyeva@trade.gov, одним файлом у форматі .pdf. Кінцевий термін надсилання анкет - 13 липня.
Детальнішу інформацію про Програму, умови участі, зразок анкети, інструкцію із її заповнення розміщена на офіційному сайті РГДА, у розділі «РГДА», підрозділ «Документи», пункт 13, за посиланням: ee-construction-2018.doc [ b] (завантажень: 0)
Координатор програми SABIT при Посольстві Сполучених Штатів Америки у Києві - Наталія Шкнеєвоїза, Email: NataIiia.Shknyeyeva@trade.gov, тел. + 38 044 521 5222, + 38 063 298 8267, факс: +38 044 521 5430.
Зазначимо, що стажування у США триватиме з 27 жовтня до 17 листопада.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua